Monday, 24 October 2011

Shirts..

Kami bukan setakat mengambil gambar sahaja..
Malah kami dari pkp crew jugak mengambil tempahan untuk design baju..
Yang penting para pelanggan puas dgn khidmat yang kami berikan..
Terima Kasih kerana follow Blog kami..
Hehehe..:P

Monday, 10 October 2011

Engaged And Wedding Hour..!!



Kami Sedia menerima tempahan gambar pertunangan dan perkahwinan untuk di ambil..
Ini la hasil kerja kami dari PKP CREW..
Jika ingin buat tempahan sila bg nama dan no tel di ruang komen yg di sediakan..
Terima Kasih..:P

Saturday, 8 October 2011

My Crew..!!


Salam Semua...
Hah..!!
Inilah ahli keluarga pkp crew..
Dari kiri Zana,Azlizul,Zizie,Opie(Aku),Aizat,Endy & Izzaty..
Hahaha..
Wei korunk..
Bila mau outing lg hah??
Penat aku tunggu weiiiii...
Huhuhu..
Pada sesiapa yg dh follow Blog PKP niey..
Rerajin la komen..
Nak kenal ngan diowang pon xper..
Hehehe..:P
Jgn marah eh korunk..:P
Salam Semuaaa...>.<

Oh Strawberry..!!!

Salam..
Hye semua..
Blog niey baru lg..
Ni la gmbo aku yg pertama baru jer masukkn..
Time gmbo niey aku ambik pon time aku g pusing2x dgn canon aku kt sunway..
Tetibe aku nampak satu events dari lepak corner nie kt lam sunway..
Aku g ah tgk..
Last2x aku skali join snap pict niey kt event tu..
Nasib la lau aku menang or x..
Jadi doa2xkan jer la yer..
Hasilnya ok x guys..?? :P
Lau rajin komen2x la yer??
Hehehe..:P
Thanks semua sbb sudi lawat kt blog pkp niey..
Salam..:P